luni, 12 ianuarie 2009

Snitel de porc cu sos vanatoresc







5 fileuri subtiri de porc
sare
piper
250 g ciuperci Champignon
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
3 linguri ulei
2 linguri pasta de rosii
250 ml supa
1 lingura faina
100 ml smantana.





-Taiem ciupercile felii.
-Ceapa se taie solzisori.
-Ardeii se taie fasii mici.
-Carnea o saram si piperam.
-Normal,trebuie prajita pe grill cu putin ulei insa eu nu am momentan grill,asa ca am prajit la tigaie.
-Calim ceapa pana devine translucida.
-Se pun ciupercile si ardeiul gras.
-Se lasa pe foc pana isi lasa tot lichidul din ele si pana se evapora.
-Adaugam pasta de rosii si supa. Lasam 5 minute la foc potrivit.
-Smantana o amestecam cu faina .
-Se sareaza si pipereaza sosul, se adauga smantana peste sos si se mai lasa la foc mic 3 minute.
-Se acopera snitele de porc cu sosul preparat.
Recipe by Aliza

Niciun comentariu: