luni, 16 februarie 2009

Omleta cu crema de branza si sparanghel

 

 INGREDIENTE:
4 oua
1 ceapa verde
1 conserva sparanghel
100g crema de branza gen Philadelphia
sare,piper
putin ulei.




Se bat ouale bine,se amesteca 2 picaturi de apa rece pentru a fi mai pufoase,se condimenteaza.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei,apoi se adauga ouale batute si se lasa pe foc pana se prajeste bine...
....apoi se intoarce si pe partea cealalta.



 

Scoatem sparanghelul din conserva si il spalam,apoi il uscam cu un servet de hartie.



 

Lasam omleta sa se raceasca putin,apoi incepem sa intindem crema de branza pe suprafata ei.





 

Asezam sparanghelul.



 

Rulam.Se taie cu grija si se serveste pentru micul dejun.Foarte buna!




3 comentarii:

Edith spunea...

Foarte faina ideea cu rulada de omleta. Nu stiu daca imi place paranghelul dar ideea e de retinut, poate cu altceva.

Iulia spunea...

Da cred ca ar merge si cu carnaciori taiati pe lung in mai multe bucatele,nu?:)

Iulia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.