500g piept de pui
1 ceapa uscata
4 fire de ceapa verde
1 ardei gras
5 linguri sos de soia
1 ardei iute
ghimbir macinat
ulei de masline
piper
zahar.
-Taiem ceapa solzisori si amestecam cu ulei de masline,sosul de soia,1 lingurita ghimbir,1/2 ardei gras cubulete,un varf de lingurita de zahar,piper si ardeiul iute taiat marunt.
-Amestecam bine si adaugam pieptul de pui taiat cubulete.Amestecam iarasi bine si bagam la frigider pentru cca 3 ore.
-Scoatem din frigider si punem intr-o tigaie teflonata sau in wok...cine are caci eu inca nu am unul :(
-Calim la foc iute cateva minute amestecand continuu.
-Eu am mai adaugat 1 lingura de sos de soia,cateva frunze de ceapa verde si cateva feliute de ardei gras.Si am amestecat bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu