miercuri, 24 august 2011

O duminica frumoasa in fata casei la gratar




O duminica frumoasa alaturi de niste prieteni dragi noua...era in sfarsit soare si frumos afara dupa atatea zile ploioase asa ca ne-am gandit ca un gratar nu ne-ar strica :D. Si cum m-am gandit eu sa pozez tot ce trebuia sa fie pe gratar in acea zi, am reusit sa fac poze numai la vinetele care au sfarait in soare si la cateva floricele din gradina...ne-am luat cu povesti si amintiri si am uitat de aparatul foto:(.
Aici il puteti vedea si pe maestrul sef la gratar, Gabitzul meu drag:D.





Am lasat un pic vinetele la scurs peste niste ziare caci uitasem sa luam o strecuratoare din casa si cum noi stam tocmai la mansarda, nimeni nu a mai avut chef sa urce scarile pentru a o aduce:).
Oricum, a iesit o salata minunata:D.




Aici urmau sa fie pozele cu carnita, cu carnatii si cartofii copti dar cum am uitat, ramane sa va incant cu cateva poze din gradina. Florile erau prea frumoase pentru a nu fi pozate si merele parca te chemau sa le gusti.
















La urmatorul gratar promit solemn sa revin cu poze care sa va incante simturile!
Pana atunci, o zi frumoasa si insorita va doresc!



4 comentarii:

Nineta spunea...

Buna! Sunt Nina
Imi place tot ce ai pregatit esti o gospodina. Cati ani ai daca nu e cu suparare? Imi plac florile tale si pomii fructiferi. Si noi avem in curte multe flori, meri, peri, pruni , coacaze, afine, agrise si o mica gradina cu legume. Deoarece locuim foarte aproape de niste dealuri pentru ca suntem intr-o zona subcarpatica se coc mai gru dar e bine si asa. Avem un catel dalmatian de 9 ani care sta mai mult in casa, deoarece asa e obisnuit el la Bucuresti, aici venim ca la casa de sfarsir de saptamana, mereu il cert dar fara nici un folos. Astept daca iti face placere sa imi trimiti un raspuns pe adresa mea de e-mail. Cu drag Nina.

Unknown spunea...

Salut Nina!
Asa tare m-au bucurat comentariile tale incat nici nu-ti inchipui!
Am 28 de ani scumpa mea si incet, incet invat si eu mereu lucruri noi in bucatarie...si pot spune cu mana pe inima ca imi place ceea ce fac.
O sa-ti raspund cu mare drag pe mail si sper sa ne auzim cat de curand. Pupici draga mea!

Anonim spunea...

reusit blogul! retetele sunt una mai buna ca cealalta! mi.a atras atentia cand amcitit iarna in bremen eu locuiesc in cuxhaven si vin adesea in bremen .

Unknown spunea...

Multumesc mult Anonim!
E aproape Cuxhaven-ul...noi am locuit in Bremen si acolo ne-a placut cel mai mult. Acum stam in Hamburg iar pe viitor nu mai stim ce va mai fi:D.
Te mai astept pe aici!