vineri, 6 februarie 2009

Premii !

Din nou o surpriza placuta!
Draga mea Dana,iti multumesc din suflet pentru aceste minunate premii si pentru ajutorul pe care mi l-ai oferit! Te pup dulce,dulce de tot!






















-La randul meu ofer si eu aceste premii
Dianei (care este o frumoasa si careia ii urez casa de piatra si multa,multa fericire!...Doamne,cat de frumoasa a fost mireasa :*) , Laurei (pentru ca imi place mie sa cred ca am o legatura "cosmica" cu ea :) ...cred ca se trage de la prima mea reteta pe culinar :) Laura ti pup ca si tu esti o frumoasa si o scumpa)...am vazut ca ai deja aceste premii,asa ca doar ti le dedic...ca nici nu stiu cum sa zic ,Laurei(pentru ca astazi am executat Panini dupa reteta ei si pot sa zic ca...nu am cuvinte la cat de bune au iesit chiflele astea...de-a dreptul pur si simplu :) Ti pup Laura :* !) si Laviniei (pentru ca este o mamica foarte,foarte frumoasa)

4 comentarii:

Laura spunea...

...si-a revenit!!! :P
Pupici dulci, frumoasa Iulia, pentru premii si cuvintele calde!
De-abia astept sa-i arat lui Bogdi buburuza, hi, hi...
Si te rog din tot sufletul sa iti completezi colectia de premii de la mine...cu cele pe care inca nu le-ai primit, caci eu vi le-am daruit tuturor din blogroll-ul meu, cu mare drag! :)

Unknown spunea...

Acusica trec si pe la tine sa le iau :) Merci tare mult,Laura!Pooop!

LauraAdamache spunea...

Iulia draga mea iti multumesc din suflet pentru frumoasele premii!! Acum merg sa imi imbogatesc bloguletul cu ele!! Te pup!!

Unknown spunea...

Sa cresti mare,Laura :* :)!
Ma bucur ca ai venit sa le ridici!Pooop! :*